Verkkokoulutus
Koulutustukku luotettava kumppani logo

SPR Hätäensiapukurssi 8 t®, verkkokoulutus

109.00 + (ALV 25.5%)

Suosittelemme ensisijaisesti tätä hieman laajempaa SPR Hätäensiapu 8 t® koulutusta laajemman ensiapuosaamisen hankkimiseksi tai päivittämiseksi.

Voit päivittää SPR Ensiapukurssi EA 1® tai EA 2® tällä verkkokoulutuksella kerran pätevyyden voimassaoloaikana.

Pääset aloittamaan koulutuksen suoraan ostettuasi sen tai voit osoittaa koulutukset myös muille niitä tarvitseville. Todistus heti kun koulutus on suoritettu.

Olemme todennäköisesti edullisin - myönnämme tälle tuotteelle hintatakuun, jotta voit olla varma sen edullisuudesta. Mikäli löydät vastaavan koulutuksen jostain halvemmalla; me korvaamme sinulle hintaeron.

Paljousalennus - Ostamalla samalta kurssilta useamman paikan kerralla; ostamasi kappalemäärä on alennusprosenttisi 15% asti.

Saat alennukset heti - Alennukset lasketaan automaattisesti kassalla.

Esimerkkejä:

  • Ostamalla 5 verkkokoulutusta kerralla saat 5% alennuksen
  • Ostamalla 10 verkkokoulutusta kerralla saat 10% alennuksen
  • Ostamalla 15 verkkokoulutusta kerralla saat 15% alennuksen

Mikäli sinulla on laajempia koulutustarpeita yritykselläsi tai yhteisölläsi, niin suosittelemme tekemään kanssamme Koulutustukun tukkusopimuksen. Sopimuksella saat parhaat hinnat sekä työkalut käyttöösi koulutuksien hallinnointiin ja hankintaan.

KÄTEVÄÄ - Voit ostaa kurssipaikkoja varastoon ja ilmoittaa osallistujat myöhemmin ennen kurssin alkua.

Suorita SPR Hätäensiapukurssi 8 t® kätevästi verkossa. Kurssi sisältää kattavasti erilaisia käytännön harjoitteita.

Hätäensiapukurssi sopii tärkeimpien henkeä pelastavien hätäensiavun tietojen ja taitojen oppimiseen ja ensiapuosaamisen varmistamiseen vähäisen tapaturmariskin ympäristössä. Kurssi soveltuu hyvin henkilöille, joilla ei ole aiempaa ensiapukoulutusta. Lisäksi koulutus toimii loistavasti myös ensiavun kertauskurssina kokeneemmille ensiaputaitoisille, sillä kurssilla voi jatkaa yhden kerran SPR Ensiapukurssi EA1® tai SPR Ensiapukurssi EA 2® -todistuksen voimassaoloaikaa kolmeksi vuodeksi eteenpäin.

SPR Hätäensiapukurssi 8 t® on sertifioitu koulutus. Suorittamisesta saa SPR Ensiaputodistuksen, joka on voimassa 3 vuotta.

Kurssin kesto: 8 x 45 min

Koulutuksella on 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuu

SPR Hätäensiapukurssi 8 t® – kätevästi verkossa

Hätäensiapukurssi on riittävä koulutus työympäristöihin, joissa tapaturmariskit ovat alhaisia. Tällaisia työympäristöjä ovat muun muassa toimistot, virastot ja myymälät. Tietyissä ammateissa on asetettu myös lisävaatimuksia ensiapukoulutuksen sisällölle – tyypillinen esimerkkinä tästä ovat sähköasentajat ja muut sähkön kanssa tekemisiin joutuvat henkilöt. SPR Hätäensiapukurssi 8 t® sisältää myös sähköalan ensiapukoulutuksen aiheet sähkötyöturvallisuusstandardin SFS6002 mukaisesti.

SPR Hätäensiapukurssi 8 t® -koulutuksen tavoitteena on lisätä auttamisrohkeutta henkeä uhkaavissa tilanteissa. Hätäensiapukoulutuksessa opit kattavat taidot ja saat rohkeutta äkillisissä henkeä uhkaavissa ja hätäensiapua vaativissa tilanteissa toimimiseen sekä opit tunnistamaan tavallisimmat sairauskohtaukset.

SPR Hätäensiapukurssi 8 t®  sopii tärkeimpien henkeä pelastavien hätäensiavun tietojen ja taitojen oppimiseen ja ensiapuosaamisen varmistamiseen vähäisen tapaturmariskin ympäristössä. Kurssi soveltuu hyvin henkilöille, joilla ei ole aiempaa ensiapukoulutusta. Lisäksi koulutus toimii loistavasti myös ensiavun kertauskurssina kokeneemmille ensiaputaitoisiile, sillä kurssilla voi jatkaa yhden kerran SPR Ensiapukurssi EA1® tai SPR Ensiapukurssi EA 2® todistuksen voimassaoloaikaa kolmeksi vuodeksi eteenpäin.

SPR Hätäensiapukurssi 8 t® on sertifioitu koulutus. Suorittamisesta saa SPR Ensiaputodistuksen, joka on voimassa 3 vuotta.

SPR Hätäensiapukurssi 8 t® -koulutuksen vaihtoehtoiset suoritustavat:

  • Itseopiskeltava verkkokoulutus
  • Yhdistelmäkoulutus eli itseopiskeltavan verkkokoulutuksen ja webinaarin tai lähikoulutuksen yhdistelmä
  • Kouluttajavetoinen etäkoulutus eli webinaari
  • Lähikoulutus eli luokkakoulutus

SPR Hätäensiapukurssi 8 t® sopii erityisesti sinulle, kun haluat

  • oppia monipuolisesti ja joustavasti hätäensiapua teorian ja käytännön harjoitusten avulla, eikä sinulla välttämättä ole aiempaa ensiapukoulutusta
  • varmistaa ensiapuosaamisen vähäisen tapaturmariskin ympäristössä, kuten toimistossa, myymälässä, ravintolassa tai etänä työskennellessä sekä erilaisissa harrasteryhmissä toimiessasi
  • päivittää SPR Ensiapukurssi EA 1® tai SPR Ensiapukurssi EA 2® pätevyyden voimassaoloa kolmeksi vuodeksi eteenpäin tai muutoin kerrata jo opittuja tietoja ja taitoja.

SPR Hätäensiapukurssi 8 t® sisältää laajasti erilaisia hätäensiavun aiheita ja innostaa oppimaan elämän tärkeimpiä taitoja monipuolisten harjoitusten avulla.

Kyseessä on kokopäivän (8 t) kestävä hätäensiapukurssi, jossa pääset mm. opettelemaan elvytystä, defibrillaattorin käyttöä, haavojen sitomista ja erilaisten sairauskohtausten ensiapua.

Myös itseopiskeltava verkkokoulutus ja kouluttajavetoinen webinaari eli etäkoulutus sisältävät kattavasti erilaisia käytännön harjoitteita.

Kurssin kesto: 8 x 45 min

Kurssisisältö

  • toiminta auttamistilanteessa
  • tajuttoman henkilön tunnistaminen ja ensiapu
  • painelu-puhalluselvytys sekä neuvovan defibrillaattorin käyttö
  • ensiapu tukehtumassa olevalle henkilölle
  • raajassa olevan suuren verenvuodon
  • tyrehdyttäminen
  • sokki
  • tavallisimpien sairauskohtausten ensiapu
  • tyypillisimpien haavojen ja palovammojen ensiapu sekä sähköisku
  • tapaturmien ehkäisy
  • terveyden edistäminen
  • henkinen ensiapu
  • valmius ja varautuminen

Tämä kurssi sisältää sähköalan ensiapukoulutuksen aiheet sähkötyöturvallisuusstandardin SFS 6002 mukaisesti.

Tarjoamme SPR Hätäensiapukurssi 8 t® -koulutusta kolmella eri tavalla: verkkokoulutuksina, webinaarina eli etäkoulutuksina ja lähikoulutuksina, Kaikissa koulutusmuodoissa painotetaan erityisesti käytännönläheisyyttä ja harjoittelua teorian lisäksi. Myös etä- ja verkkokoulutuksiin sisältyy harjoittelua, joissa hyödynnetään kotoa löytyviä tarvikkeita ja välineitä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse hankkia mitään uusia välineitä kurssin suorittamiseksi, vaan pystyt hyödyntämään sitä mitä työpaikalta tai kotoa valmiiksi löytyy.

Kun valitset Hätäensiapukortti 8h yhdistelmäkoulutuksena, saat yhdistettyä itsenäisen opiskelun ja kouluttajavetoisen opiskelun parhaat puolet. Puolet kurssista suoritetaan verkossa omaan tahtiin, ennen webinaariosuuteen tai lähikoulutusosuuteen osallistumista. Yhdistelmäkoulutus on erinomainen valinta yrityksille, sillä koko ryhmän ajan sitovan koulutuksen määrä vähenee. Itsenäinen verkko-osuus mahdollistaa ryhmän jäsenille opiskelun silloin, kun se heille yksilöinä parhaiten sopii.

Mikäli työskentelet tai toimit pieniriskisessä ympäristössä, sinulle sopiva koulutus voisi olla myös SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkossa.

Kuljettajan ammattipätevyys eli niin sanottu Traficom-merkintä ensiapukoulutuksista

SPR Hätäensiapukurssi 8 t® voidaan toteuttaa siten, että se soveltuu osaksi kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusta. Tarkistathan, että varaamasi tai tilaamasi koulutus on merkitty toteutettavan kuljettajille suunnattuna ammattipätevyyskoulutuksena.

Ensiapukoulutus omalle ryhmälle tai yrityskohtaisesti räätälöitynä

Järjestämme ensiapukursseja asiakkaidemme omille ryhmille. Olemme vuosien varrella toteuttaneet suuriakin räätälöityjä kokonaisuuksia asiakkaillemme. Kurssin sisällössä otetaan huomioon asiakasryhmän erityispiirteet ja tarpeet, kuten yrityksen toimiala, työpaikan olosuhteet sekä tapaturmariskit. Hätäensiapukurssi toteutetaan asiakkaan haluamana ajankohtana. Kurssi voidaan toteuttaa asiakkaan valitsemassa koulutukseen soveltuvassa tilassa ympäri Suomen ja myös ulkomailla.

Usein kysytyt kysymykset

Verkkokurssilla opiskelu tapahtuu itsenäisesti omaan tahtiin. Koulutuksen voi välillä keskeyttää ja jatkaa myöhemmin siitä, mihin jäit. Asiasisältöjä käsitellään laajemmin kuin lähikoulutuksissa. Verkkokurssi sisältää kattavasti erilaisia käytännön harjoitteita, joissa opit toimimaan erilaista ensiapua vaativissa tilanteissa niillä välineillä, joita käytettävissä on. Kurssin suoritus ja käytännön harjoitteet toteutetaan ohjeistuksen mukaan itsenäisesti. Verkkokurssi suoritetaan kurssialustallamme, ja pääset aloittamaan koulutuksen välittömästi tilauksen jälkeen henkilökohtaisilla kirjautumistunnuksilla. Kurssin sisältö koostuu videoista ja muista interaktiivisista osioista, teoriaosuuksista, harjoituksista sekä välikysymyksistä, joiden avulla voit arvioida omaa oppimistasi kurssin aikana. Verkkokurssi päättyy loppukokeeseen, jonka läpäiseminen on edellytyksenä kurssin hyväksytylle suorittamiselle.

SPR ensiaputodistus eli ensiapukortti on voimassa 3 vuotta. SPR ensiaputodistuksen saa suorittamalla SPR Hätäensiapukurssi 4 t®, SPR Hätäensiapukurssi 8 t®, SPR Ensiapukurssi EA 1® tai SPR Ensiapukurssi EA 2® -koulutuksen.

Itseopiskeltavana verkkokurssina voit suorittaa SPR Hätäensiapukurssi 4 t® tai SPR Hätäensiapukurssi 8 t®-pätevyyden. Hätäensiapukoulutus soveltuu hyvin erityisesti matalamman riskin työpaikoille ja muihin yhteisöihin.

SPR Ensiapukurssi -todistuksen löydät kirjautumalla hyväksytyn kurssisuorituksen jälkeen pätevyysrekisteriin osoitteessa oma.ensiaputodistus.fi ja lataamalla SPR Ensiapukurssi -todistuksen.

Saat koulutuksen jälkeen sähköpostiisi linkin, josta pääset kirjautumaan OmaEnsiaputodistus-palveluun. Voit myös kirjoittaa suoraan selaimen kenttään osoitteen: https://oma.ensiaputodistus.fi/login

         Käytä samaa sähköpostiosoitetta, jolla olet ilmoittautunut ensiapukurssille.

         Pääset asettamaan salasanan Oma Profiiliin ja kirjautumaan sisälle palveluun.

         Mobiilitodistus näkyy Kortit-kohdassa ja Lisätiedot-kohdasta saat auki kurssilla käydyt aiheet ja tarkemmat suoritustiedot.

         Jatkossa mobiilitodistuksesi löytyy sivuilta: Ensiaputodistus.fi

         Sivuston yläkulmasta löytyy Oma Profiili -painike, jonka takaa pääset kirjautumaan sisään luomillasi tunnuksilla.

         Todistus kulkee mukanasi myös erillisessä, älypuhelimeen ladattavassa MyCertificate-sovelluksessa, josta se on helppo esittää tarvittaessa.

Vähäisen tapaturmariskin työkohteissa, kuten toimistotyössä riittää useimmiten 4 tai 8 tunnin Hätäensiapukurssi. Tapaturmariskin ollessa ilmeinen, kuten teollisuudessa tai rakennustyömaalla, työterveyshuolto tyypillisesti suosittelee kattavamman sisällön kaksipäiväistä EA1® -koulutusta. Jos taas työhön liittyy erityisiä tapaturmariskejä, suosituksena on usein EA2® -koulutuksen järjestäminen työntekijöille.

Periaatteessa kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt voi Suomessa ryhtyä ensiapukouluttajaksi. Viranomaisvaatimuksia kouluttajan pätevyydelle ei ole, tosin Kela on asettanut vaatimuksia kouluttajan osaamiselle liittyen koulutusten Kela-korvattavuuteen. Vain Kelan määrittelemän osaamistaustan omaavan henkilön toteuttamat Koulutukset ovat Kela-korvattavia.

Korvaamisen edellytyksenä on, että ensiapukouluttajalla on jokin seuraavista pohjakoulutuksista

         terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö eli sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, kätilö, fysioterapeutti, hammaslääkäri tai lääkäri

         nimikesuojattu ammattihenkilö eli lähihoitaja (perustason ensihoito tai sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala), pelastaja, palomies-sairaankuljettaja tai lääkintävahtimestari-sairaankuljettaja.

Lisäksi kouluttajalta edellytetään aina, että hänellä on SPR:n ensiavun ja terveystoiminnan asiantuntijaryhmän suosituksen mukainen lisäkoulutus.

Kaikki Koulutuspaikan kouluttajat ovat SPR:n kouluttajakoulutuksen suorittaneita, sertifioituja ensiapukouluttajia, joten voit olla täysin varma kouluttajiemme osaamisesta ja asiantuntemuksen ajantasaisuudesta.

Suomen lainsäädäntö velvoittaa työpaikkoja ylläpitämään riittävää ensiapuvalmiutta ja ensiapuvalmiuden järjestäminen kuuluukin olennaisena osana työpaikan turvallisuuden ylläpitoon.Työterveyshuoltolaki (1383/2001), Työturvallisuuslaki (738/2002) ja Valtioneuvoston asetus työpaikkojen turvallisuus- ja terveysvaatimuksista (577/2003) määrittelevät yleiset linjaukset ensiavun järjestämisestä. Tietyillä aloilla on lisäksi omat tarkemmat asetuksensa, jotka säätelevät ensiapuvalmiuden järjestämistä.

Ensiapukoulutus on olennainen osa lainsäädännön tarkoittamaa ensiapuvalmiutta, vaikka laki ei erikseen määrittelekään ensiapukoulutuksen sisältöä tai vaatimuksia. Työnantajan tehtävänä on selvittää mitä erilaiset viranomaisten ohjeet ja suositukset lain lisäksi määrittelevät, millaista ensiapukoulutusta työntekijöiden tulisi saada. Työnantajan tehtävä on siis soveltaa ohjeita ja suosituksia oman työpaikkansa tarpeisiin.

Yleinen minivaatimus on, että 5 % :lla henkilökunnasta tulee olla voimassaoleva ensiapukoulutus. Tämän tulee toteutua jokaisessa työkohteessa ja jokaisessa työvuorossa työntekijöiden turvallisuuden takaamiseksi.

Käytännössä ensiapuvalmiuden järjestäminen tarkoittaa sitä, että työpaikalla on oltava ensiapukoulutuksen saaneita henkilöitä, ja työnantajalla on oltava tieto näistä henkilöistä sekä heidän saamastaan koulutuksesta.

Työnantajan on huolehdittava työntekijöiden ja muiden työpaikalla olevien henkilöiden, kuten asiakkaiden, ensiavun järjestämisestä työntekijöiden lukumäärän, työn luonteen ja työolosuhteiden edellyttämällä tavalla. Työn ja työolosuhteiden mukaisesti työntekijöille on annettava ohjeet toimenpiteistä, joihin tapaturman tai sairastumisen sattuessa on ensiavun saamiseksi ryhdyttävä.

Työnantajan tai työterveyshuollon on Työsuojeluhallinnon mukaan pidettävä kirjaa ensiapukoulutuksen saaneista työntekijöistä. Kirjanpidosta tulee käydä ilmi koulutettujen osuus henkilöstöstä, saatu koulutus (esimerkiksi ensiavun peruskurssi, ensiavun jatkokurssi, erityiskurssit) sekä koulutuksen ajankohta.

Tapaturmia ja sairauskohtauksia voi tapahtua niin isoilla kuin pienilläkin työpaikoilla. Laki ei erottele työnantajia koon tai toimialojen perusteella eli työturvallisuuslaki koskee kaikkia työnantajia.

Ensiapuvalmiuden mitoittamisessa auttaa tapaturmariskin arviointi, jossa riskiluokkia on kolme:

         Vähäinen, esimerkiksi toimistot, myymälät ja oppilaitokset

         Ilmeinen, esimerkiksi teollisuus, rakennustyöt, varasto-, lastaus- ja purkutyöt, kuljetusala

         Erityinen, jos työhön liittyy sähkö-, palo-, sortuma- tai räjähdystapaturman vaara, hukkumisen vaara taikka syvyttävän tai myrkyllisen aineen vaara

Henkilökunnan määrä sekä asiakkaiden ja toiminnan turvallisuus ovat myös tärkeitä tekijöitä ensiapuvalmiuden riittävyyttä arvioitaessa. Yleinen minivaatimus on, että 5 % :lla henkilökunnasta tulee olla voimassaoleva ensiapukoulutus. Tämän tulee toteutua jokaisessa työkohteessa ja jokaisessa työvuorossa työntekijöiden turvallisuuden takaamiseksi.

Esimerkiksi asiakaspalvelutyössä ja yrityksen järjestämissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi ensiapukoulutettuja sekä ensiapuvälineitä saatetaan tarvita paljon enemmän.

Ensiapuvalmiuteen kuuluu, että työpaikalla on riittävästi

         ensiapukoulutettua henkilökuntaa

         selkeät toimintaohjeet yllättävien tapaturmien ja sairauskohtauksien varalle sekä

         työn ja työympäristön kannalta tarkoituksenmukainen ensiapuvälineistö.

Työpaikkojen ensiapukoulutukset ovat osa ennaltaehkäisevää työterveyshuoltoa, joten niihin on mahdollista hakea KELAn tukea. Yrityksen kannattaa siis huolehtia siitä, että työterveyshuolto kirjaa toimintasuunnitelmaansa työpaikalla vaadittavan ensiapukoulutuksen tason. Jos toimintasuunnitelmassa ei ole mainintaa koulutuksesta, KELA ei todennäköisesti korvaa siitä syntyviä kuluja. Lisätietoa saat työterveyshuollosta tai Kelan sivuilta.

Korvauksen saaminen edellyttää, että

         työterveyshuollon ammattihenkilön tekemässä työpaikkaselvityksessä on arvioitu tapaturmariski ja sen perusteella ensiapukoulutuksen ja -välineiden tarve

         todetut tarpeet on kirjattu työterveyshuollon toimintasuunnitelmaan.

         ensiapukoulutus liittyy työnantajaan työ- tai virkasuhteessa olevien työntekijöiden ja yrittäjän omaan työturvallisuuteen.

         KELAn korvauskatto ei ole vielä täyttynyt muiden työterveyshuollon kulujen osalta.

Korvausta ei voi saada sellaisesta ensiapukoulutuksesta, joka on järjestetty esimerkiksi asiakkaiden tai opiskelijoiden turvaksi tai ammattipätevyyden vuoksi.

Korvaukseen oikeuttavia ensiapukoulutukseen liittyviä kustannuksia ovat

         ensiapukouluttajan palkkiot

         tarpeellisen opetusmateriaalin kustannukset ja välinevuokrat

         koulutustiloista maksettava erillinen vuokra

         ensiapukouluttajan ja koulutukseen osallistuvien matkakustannukset.

Korvaamisen edellytyksenä on, että ensiapukouluttajalla on jokin seuraavista pohjakoulutuksista

         terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö eli sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, kätilö, fysioterapeutti, hammaslääkäri tai lääkäri

         nimikesuojattu ammattihenkilö eli lähihoitaja (perustason ensihoito tai sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala), pelastaja, palomies-sairaankuljettaja tai lääkintävahtimestari-sairaankuljettaja.

Lisäksi kouluttajalta edellytetään aina, että hänellä on SPR:n ensiavun ja terveystoiminnan asiantuntijaryhmän suosituksen mukainen lisäkoulutus.

Ensiapukoulutukset ovat aina olleet hyvin käytännönläheisiä kursseja ja ovat sitä edelleen verkko-opiskelun aikakautena. Ensimmäinen ajatus verkkokoulutuksesta voi olla se, että verkossa voi oppia hyvin vain ensiavun teoriaa. Tarjolla olevat kurssimme ovat kuitenkin huippuammattilaisten kehittämiä ja niissä on annettu erityistä painotusta käytännön taitojen harjoittamiselle. SPR:n toteuttamat verkkokurssit ovatkin hyvin aktivoivia ja käytännönläheisiä. Usein ensiapua vaativat tilanteet tulevat yllättäen, eikä aina ole saatavilla täydellisiä varusteitakaan ensiavun antamiseksi. Verkkokurssien aikana osallistujat oppivat muun muassa soveltamaan käytettävissä olevia tarvikkeita ensiavun antamiseksi. Tämä jos mikä rohkaisee auttamaan, kun apua tarvitaan.

Voiko ensiapua oppia etänä tai verkkokurssilla? Mitä eroa on webinaarilla ja verkkokurssilla? Mikä ihmeen yhdistelmäkoulutus?

Ensiapukurssi lähikoulutuksena

Ensiapukurssi lähikoulutuksena on perinteinen toteutusmuoto, jossa kouluttaja ja osallistujat ovat samanaikaisesti samassa koulutustilassa. Lähikoulutuksen etuna on vuorovaikutuksen helppous ja käytännön harjoitteiden tekeminen siihen käyttöön suunniteltujen harjoitusvälineiden kuten elvytysnuken sekä harjoitusdefibrillaattorin kanssa. Lähikoulutuksen haasteisiin taas kuuluvat usein hajallaan työskentelevä henkilöstö ja hankaluus irrottaa useita henkilöitä samanaikaisesti koulutukseen.

Ensiapukoulutus etäkoulutuksena eli webinaarina

Ensiapukoulutus webinaarina tarkoittaa internetin välityksellä järjestettävää virtuaalista koulutusta, jossa kouluttaja ja koulutettavat ovat koolla samanaikaisesti, mutta kukin fyysisesti eri osoitteissa. Webinaari järjestetään siihen tarkoitetulla verkkosovelluksella tai ohjelmalla ja kukin liittyy koulutukseen mukaan kutsulinkin kautta omalla tieokoneellaan tai älylaitteellaan.. Webinaarissa osallistujat voivat keskustella kouluttajan kanssa reaaliaikaisesti.

Ensiapukoulutus etänä on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, jos osallistujia on haasteellista saada fyysisesti samaan tilaan. Webinaarikursseihin sisältyy aina osallistavia tehtäviä, harjoituksia sekä ryhmätyöskentelyä ja se onkin oiva tapa oppia ensiaputaitoja.

Ensiavun verkkokurssi

Ensiavun verkkokurssi on itseopiskeltava kokonaisuus, jonka voi suorittaa omaan tahtiin itselleen parhaiten sopivana ajankohtana.

Ensiapukurssin suorittaminen verkkokoulutuksena sopii esimerkiksi henkilöille, joilla syystä tai toisesta on haasteellista osallistua koulutukseen tiettynä, etukäteen määritettynä ajankohtana. Verkkokurssi on myös erinomainen tapa kerrata aiemmalla ensiapukurssilla opittuja ensiaputaitoja. Verkkokurssi sisältää esimerkiksi vinkkejä ja ohjevideoita itsenäisesti tehtäviin ensiapuharjoituksiin, joten myös itseopiskeltavan verkkokurssin avulla saat varmuutta tositilanteita varten ja uskallusta auttaa.

Ensiapukurssi yhdistelmäkoulutuksena

Ensiavun yhdistelmäkoulutus tarkoittaa toteutustapaa, jossa puolet kurssista itsenäisesti suoritettavana verkkokurssina toinen puolikas  lähikoulutuksena tai webinaarina.

Yhdistelmäkoulutus on erinomainen toteutusvaihtoehto sellaisille henkilöille, jotka haluavat suorittaa teoriaopinnot joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta, mutta haluavat harjoitella tärkeitä ensiaputaitoja käytännössä ammattitaitoisen kouluttajan ohjaamana.

× Whatsapp Avoinna 07:30 - 21:00 Avoinna SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday