Verkkokurssi

SPR Hätäensiapukurssi 4 t®, verkkokoulutus

Alkuperäinen hinta oli: €85.00.Nykyinen hinta on: €59.00. + (ALV 25.5%)

Verkkokoulutus: Voit suorittaa koulutuksen omassa tahdissasi verkossa.

SPR Hätäensiapukurssi 4t® soveltuu erinomaisesti tärkeimpien henkeä pelastavien tietojen ja ensiaputaitojen oppimiseen tai kertaamiseen. Koulutuksen tavoitteena on lisätä auttamisrohkeutta henkeä uhkaavissa tilanteissa. Kurssi sisältää myös sähköalan ensiapukoulutuksen aiheet sähkötyöturvallisuusstandardin SFS6002 mukaisesti.

SPR Hätäensiapukurssi 4t® toimii myös ensiavun kertauskurssina, jolla voi jatkaa yhden kerran SPR Ensiapukurssi EA1® tai SPR Ensiapukurssi EA 2® pätevyyden voimassaoloaikaa kolmeksi vuodeksi eteenpäin.

SPR Hätäensiapukurssi 4t® kurssin kesto on 4 x 45 min. Voit suorittaa kurssin oman aikataulusi mukaan ja vaikka usammassa osassa. Voit valita kurssikieleksi suomen, ruotsin tai englannin.

PALJOUSALENNUS - Ostamalla samaa verkkokoulutusta useamman kappaleen; ostamasi kappalemäärä on alennusprosenttisi 10% asti. Alennus annetaan automaattisesti kassalla.

KÄTEVÄÄ - Voit ostaa koulutuslisenssejä varastoon ja jakaa niitä myöhemmin kätevästi suoraan niitä tarvitseville.

Koulutuksella on 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuu
Koulutustukku luotettava kumppani logo

SPR Hätäensiapukurssi 4t®

SPR Hätäensiapukurssi 4t® soveltuu erinomaisesti tärkeimpien henkeä pelastavien tietojen ja ensiaputaitojen oppimiseen tai kertaamiseen. Koulutuksen tavoitteena on lisätä auttamisrohkeutta henkeä uhkaavissa tilanteissa. Kurssi sisältää myös sähköalan ensiapukoulutuksen aiheet sähkötyöturvallisuusstandardin SFS6002 mukaisesti.

SPR Hätäensiapukurssi 4t® toimii myös ensiavun kertauskurssina, jolla voi jatkaa yhden kerran SPR Ensiapukurssi EA1® tai SPR Ensiapukurssi EA 2® pätevyyden voimassaoloaikaa kolmeksi vuodeksi eteenpäin.

Koulutus on saatavilla kaikissa toteutusmuodoissa, joten jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto. Voit suorittaa ensiapukurssin itseopiskeltavana verkkokoulutuksena, etäopiskeltavana kouluttajan vetämänä webinaarina ja perinteisenä lähiopetuksena. Näistä toteutusmuodoista verkkokoulutus sopii erinomaisesti tärkeimpien henkeä pelastavien hätäensiavun tietojen ja taitojen oppimiseen itsenäisesti ja ensiapuosaamisen varmistamiseen vähäisen tapaturmariskin ympäristössä.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® on sertifioitu koulutus eli sen laatu on varmennettu. Hyväksytysti suoritetun kurssin päätteeksi saat yleisesti tunnetun ja tunnustetun SPR ensiaputodistuksen. Todistuksen saaminen edellyttää välitehtävien tekemistä sekä loppukokeen läpäisemistä hyväksytysti.

SPR Hätäensiapukurssi 4t® kurssin kesto on 4 x 45 min. Voit suorittaa kurssin oman aikataulusi mukaan ja vaikka usammassa osassa. Voit valita kurssikieleksi suomen, ruotsin tai englannin.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® sisältö

  • toiminta auttamistilanteessa
  • tajuttoman henkilön tunnistaminen ja ensiapu
  • painelu-puhalluselvytys sekä neuvovan defibrillaattorin käyttö
  • ensiapu tukehtumassa olevalle henkilölle
  • haavojen ja palovammojen ensiapu sekä sähköisku
  • raajassa olevan suuren verenvuodon tyrehdyttäminen
  • sokki
  • tapaturmien ehkäisy
  • valmius ja varautuminen
  • haluttaessa ryhmäkohtaisia painotuksia

Tämä kurssi sisältää sähköalan ensiapukoulutuksen aiheet sähkötyöturvallisuusstandardin SFS 6002 mukaisesti.  

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus

Opi tärkeimmät henkeä pelastavat taidot joustavasti missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus on itsenäisesti suoritettava hätäensiapukurssi, joka sisältää runsaasti aktivoivia harjoitteita ja tehtäviä. SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus sisältää sähköalan ensiapukoulutuksen aiheet sähkötyöturvallisuusstandardin SFS6002 mukaisesti. Verkkokoulutus on joustava tapa oppia elämän tärkeimpiä taitoja.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutuksella opit tärkeimmät henkeä pelastavat hätäensiavun tiedot ja taidot. Kurssilla opitaan mm. painelu-puhalluselvytys, defibrillaattorin käyttö ja suuren verenvuodon tyrehdyttäminen.

Verkkokurssi on joustava tapa oppia. Voit aloittaa oppimisen heti tilauksen jälkeen tai myöhemmin. Voit edetä omaan tahtiin, halutessasi pitää taukoja ja jatkaa siitä mihin jäit. Koulutus sopii erityisen hyvin suoritettavaksi omaan tahtiin, esimerkiksi muiden töiden tai opiskelujen ohella.

Verkkokoulutuksen sisältö on interaktiivinen kokonaisuus animaatioita, videoita, teoriaa, monivalintatehtäviä ja itsenäisesti suoritettavia ensiapuharjoituksia. Verkkokurssilla opit siis itsenäisesti samat taidot kuin kouluttajan ohjauksesssa. Verkkokurssin ensiapuharjoitukset on suunniteltu siten, että pääset konkreettisesti harjoittelemaan omin käsin erilaisia ensiapua vaativia tilanteita puhallus-painelu -elvytystä unohtamatta.

Verkkokoulutuksen aikana voit harjoitella hyödyntäen kotoa löytyviä tarvikkeita. Jos kotoasi tai esimerkiksi autostasi löytyy ensiapulaukku, varaa se ulottuvillesi ennen koulutusta. Nappaa lähellesi myös jämäkkä tyyny, jolla voit harjoitella elvytystä. Tarvikkeet eivät kuitenkaan ole välttämättömiä kurssin suorittamiseksi. Kurssi toimii loistavasti myös muistutuksena sille, että ensiautarvikkeita olisi tarpeen tullen hyvä olla aina saatavilla.

Koulutukseen väli- ja lopputehtävät auttavat sinua arvioimaan oppimistasi, ja niiden hyväksytty suorittaminen on edellytys kurssin läpäisemiseksi.

Koulutuksella voi myös jatkaa yhden kerran SPR Ensiapukurssi EA 1® tai SPR Ensiapukurssi EA 2® pätevyyden voimassaoloaikaa kolmeksi vuodeksi eteenpäin.

Mikäli koet, että tarvitset pidemmän perehdytyksen ensiaputaitoihin, voi SPR Hätäensiapukurssi 8 t® olla sinulle sopiva vaihtoehto. Jos kurssin valinta mietityttää, löydät apua kurssin valintaan en.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® webinaarina tai lähikoulutuksena

Haluatko oppia hätäensiaputaitoja arkeen ja työhön? SPR Hätäensiapukurssi 4 t® koulutuksessa opit tärkeimmät henkeä pelastavat taidot, kuten painelu-puhalluselvytyksen, defibrillaattorin käytön ja suuren verenvuodon tyrehdyttämisen.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® sopii tärkeimpien henkeä pelastavien hätäensiavun tietojen ja taitojen oppimiseen. Kurssilla opitaan mm. painelu-puhalluselvytys, defibrillaattorin käyttö ja suuren verenvuodon tyrehdyttäminen.

Webinaarikoulutus on vuorovaikutteinen tietokoneen tai mobiililaitteen kautta suoritettava etäkoulutus. Osallistut webinaariin Teams-alustalla jonka välityksellä voit käydä keskustelua kouluttajan ja muiden osallistujien kanssa oman laitteesi video- ja ääniyhteyden avulla. Voit myös lähettää kysymyksiä ja kommentteja kurssin aikana Teamsin chatin kautta.

Webinaarikoulutuksessa harjoitukset tehdään kotoa löytyvillä tarvikkeilla. Jos kotoasi tai esimerkiksi autostasi löytyy ensiapulaukku, varaa se saataville ennen koulutusta. Nappaa lähellesi myös jämäkkä tyyny, jolla voit harjoitella elvytystä. Tarvikkeet eivät ole välttämättömiä kurssin suorittamiselle, mutta helpottavat asioiden soveltamista käytäntöön.

Webinaari mahdollistaa osallistumisen ensiapukoulutukseen mistä päin maailmaa tahansa, kunhan käytettävissä on hyvin toimiva verkkoyhteys. Webinaarikoulutus sopii hyvin esimerkiksi työyhteisöille, joilla on useita toimipisteitä tai joissa halutaan järjestää koulutus ympäristö- ja kustannustietoisella tavalla.

Lähikoulutus on perinteisin tapa suorittaa ensiapukurssi. Koulutus toteutetaan kouluttajan johdolla erikseen varattavissa koulutustiloissa tai asiakasyrityksen tiloissa. Lähikoulutuksessa pääset harjoittelemaan ensiaputaitoja yhdessä muiden kanssa kouluttajan opastaessa. Lähikoulutus on erittäin toiminnallinen ja käytännönläheinen tapa oppia ensiapua. Lähikoulutuksessakin harjoitellaan muun muassa elvytystä harjoitusnuken ja defibrillaattorin avulla. Lähikoulutus sopii parhaiten henkilöille, jotka oppivat parhaiten harjoittelemalla yhdessä muiden kanssa kouluttajan tiiviissä ohjauksessa.

Koulutuksella voi myös yhden kerran SPR Ensiapukurssi EA 1® tai SPR Ensiapukurssi EA 2® pätevyyden voimassaoloaikaa kolmeksi vuodeksi eteenpäin.

Suomen ensiapukoulutusvaihtoehdot

Suomessa on useita eri tyyppisiä vaihtoehtoja ensiapukoulutuksien kouluttamiseksi. SPR ensiapukoulutukset ovat tunnetuin tapa kouluttaa ensiapukoulutuksia.

 

hätäensiapu
SPR Hätäensiapukurssi 4 t®  -verkkokoulutus

Muut koulutukset

TyöturvallisuuskorttiTulityökorttiSPR Hätäensiapu 8t verkkokoulutus, TrukkikorttiSähkötyöturvallisuuskortti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SPR Hätäensiapukurssi 4 t®, verkkokoulutus”

Usein kysytyt kysymykset

Hätäensiavulla tarkoitetaan henkeä pelastavaa toimintaa. Hätäensiavulla pyritään estämään potilaan menehtyminen, eli turvaamaan hengitys, verenkierto ja tajunnan säilyminen siihen asti, kunnes ammattiapua saadaan paikalle. Äkillisesti elottomaksi menneen potilaan painelu-puhalluselvytys on yksi tunnetuimmista hätäensiavun muodoista, mutta ensiaputaidot ovat ennen kaikkea sitä, että uskaltaa auttaa.

Ensiapukurssit eivät ole ainoastaan niille, jotka työskentelevät tapaturma-alttiissa työympäristöissä. Suuri osa onnettomuuksista ja sairaskohtauksista tapahtuu itse asiassa hyvinkin arkisissa tilanteissa, töissä ja kotona. Pahimmillaan autettavana voi olla se kaikkein läheisin ja rakkain henkilö. Riittävät ensiaputaidot ja päivityksen tuoma uskallus auttaa ovat tärkeitä taitoja meille kaikille, jotta rohkenemme ja osaamme tositilanteen tullen olla avuksi.

Riittävän ensiapuvalmiuden järjestäminen työpaikalle on työnantajan vastuulla. Työterveyshuollolla on velvollisuus arvioida ensiapuvalmiuden tarve työpaikalla ja määritellä riittävä ensiapuvalmiuden taso, kuten ensiapukoulutettujen määrä ja ensiapukurssien sisältö Jotta työterveyshuolto voi tehdä arvioinnin, tulee työnantajan antaa riittävät tiedot ensiapuvalmiuden arvioinnin mahdollistamiseksi.

 

Ensiapukoulutettavien määrää suunniteltaessa tulee ottaa huomioon se, miten työtä tehdään. Esimerkiksi vuorotyössä tulee työvuorot suunnitella siten, että jokaisessa vuorossa on riittävä ensiapuvalmius. Samoin liikkuvasta työssä on huolehdittava ensiapuvalmiuden toteutumisesta kullakin työnteon paikalla.

 

Matalan riskin työssä hätäensiapukurssi voi hyvin olla riittävä koulutus, jos Työterveyshuolto määrittelee sen riittäväksi koulutustasoksi ja -sisällöksi työnantajan antamien tietojen pohjalta.

Kaikille sähkötöihin osallistuville sähköalan ammattihenkilöille, mukaanlukien työnjohdon ja käytönjohdon henkilöt, sekä näissä töissä avustamaan opastetuille henkilöille suositellaan ensiapukoulutusta, johon sisältyy sähkötyöturvallisuusstandardin SFS6002 mukaiset aiheet. Tähänkin tarkoitukseen Hätäensiapukurssin sisältö on useimmissa tilanteissa riittävä.

Verkkokurssilla opiskelu tapahtuu itsenäisesti omaan tahtiin. Koulutuksen voi välillä keskeyttää ja jatkaa myöhemmin siitä, mihin jäit. Asiasisältöjä käsitellään laajemmin kuin lähikoulutuksissa. Verkkokurssi sisältää kattavasti erilaisia käytännön harjoitteita, joissa opit toimimaan erilaista ensiapua vaativissa tilanteissa niillä välineillä, joita käytettävissä on. Kurssin suoritus ja käytännön harjoitteet toteutetaan ohjeistuksen mukaan itsenäisesti.

Verkkokurssi suoritetaan kurssialustallamme, ja pääset aloittamaan koulutuksen välittömästi tilauksen jälkeen henkilökohtaisilla kirjautumistunnuksilla. Kurssin sisältö koostuu videoista ja muista interaktiivisista osioista, teoriaosuuksista, harjoituksista sekä välikysymyksistä, joiden avulla voit arvioida omaa oppimistasi kurssin aikana. Verkkokurssi päättyy loppukokeeseen, jonka läpäiseminen on edellytyksenä kurssin hyväksytylle suorittamiselle.

× Whatsapp Avoinna 07:30 - 21:00 Avoinna SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday