Verkkokurssi

Nosturikortti – verkkokoulutus

Alkuperäinen hinta oli: €159.00.Nykyinen hinta on: €111.00. + (ALV 25.5%)

Verkkokoulutus: Voit suorittaa koulutuksen omassa tahdissasi verkossa.

Nosturikortti helposti ja joustavasti verkkokoulutuksena. Tutustu laadukkaaseen ja helppokäyttöiseen nosturikorttikoulutukseemme verkossa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia turvallista ja tehokasta nosturin käyttöä missä ja milloin tahansa.

Nosturikortti-verkkokoulutus on radio-ohjatun teollisuusnosturin käyttäjän teoriakoulutus, joka perehdyttää käyttäjät turvalliseen nosturin käyttöön, oikeisiin työskentelytapoihin ja työmenetelmiin, nostoapuvälineiden käyttöön sekä oikeaan toimintaan vaaratilanteissa. Nosturikortti verkkokoulutuksena sopii teoriaopetukseksi sekä vasta-alkajalle että kokeneelle nosturinkäyttäjälle.

Hyväksytysti suoritetusta koulutuksesta myönnetään Nosturikortti, joka on todistus hyväksytysti suoritetusta radio-ohjatun teollisuusnosturin käyttäjän teoriakoulutuksesta. Teollisuusnosturi tunnetaan myös nimellä siltanosturi.

Koulutuksen kesto on 4 tuntia, ja se vastaa sisällöltään 8 tunnin luokkahuonekoulutusta.

PALJOUSALENNUS - Ostamalla samaa verkkokoulutusta useamman kappaleen; ostamasi kappalemäärä on alennusprosenttisi 10% asti. Alennus annetaan automaattisesti kassalla.

KÄTEVÄÄ - Voit ostaa koulutuslisenssejä varastoon ja jakaa niitä myöhemmin kätevästi suoraan niitä tarvitseville.

Koulutuksella on 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuu
Koulutustukku luotettava kumppani logo

Nosturikorttikoulutus verkkokoulutuksena

Työturvallisuuslaki ja Valtioneuvoston käyttöasetus velvoittavat työnantajan antamaan teollisuusnostureiden käyttäjälle riittävän opastuksen ja perehdyttämisen nosturin turvalliseen käyttöön. Ennen nosturin käyttöluvan antamista työnantajan on varmistettava, että työntekijällä on riittävä kyky ja taito lupaan kuuluvan laitteen turvalliseen käyttämiseen. Turvallisen käytön koulutusta tarvitaan riippumatta siitä, onko kokemusta kertynyt pitkän työuran aikana, tai onko kyseessä uutta työtä omaksuva henkilö. Tehtävien ja tuotannon muutokset sekä uusien nostureiden käyttöönotto tai ohjaustavan muutokset aiheuttavat aina koulutustarpeen.

Kenelle nosturikorttikoulutus verkossa on tarkoitettu?

Nosturin käyttäjäkoulutus on suunniteltu nosturien käyttäjille ja esihenkilöille, jotka ovat vastuussa siltanostureiden päivittäisestä toiminnasta ja turvallisesta käytöstä. Koulutus antaa osallistujille käytännön tietoja siitä, miten nosturia kuljetetaan oikein, miten nostoapuvälineitä käytetään turvallisesti ja minkälaisia asioita täytyy huomioida taakan kiinnittämisessä. Nosturin käyttäjäkoulutuksessa neuvotaan myös, miten vältetään mahdolliset nosturin virheellisestä käytöstä johtuvat vakavat henkilövahingot. Koulutuksen osallistujat perehdytetään nosturin käyttöä koskeviin määräyksiin.

Nosturin käyttäjäkoulutus sopii hyvin niin aloitteleville nosturin käyttäjille perusasioiden turvallisuuskoulutukseksi kuin kokeneille nosturikuljettajille tietojen päivittämiseen ja kertaamiseen. Erityisesti työtehtävien ja tuotannon muutokset sekä uusien nostureiden käyttöönotto tai ohjaustavan muutokset aiheuttavat aina koulutus- ja perehdytystarpeen myös kokeneille nosturinkäyttäjille.

Nosturikortti — verkkokurssin sisältö

Nosturikorttikoulutuksessa perehdytetään teollisuudessa käytettävien nostolaitteiden, kuten radio-ohjattujen siltanostureiden ja nostoapuvälineiden käyttäjät turvalliseen nosturin käyttöön ja työmenetelmiin.

  • Nostotyön termit ja käsitteet (jotka löytyvät myös tietopankkisivuiltamme)
  • Nosturit ja niiden rakenne
  • Nosturin turvallinen käyttö
  • Nostoapuvälinetyypit ja niiden osat
  • Kuorman painopiste ja taakan heilunta
  • Nostoapuvälineet, valinta ja käyttö
  • Nostoapuvälineen kiinnittäminen nosturiin
  • Nostoapuvälineen kiinnittäminen taakkaan
  • Kaltevuuskulman vaikutus
  • Nostoapuvälineiden silmämääräinen tarkistus
  • Merkinantajan käsimerkit

Nosturikortti verkkokoulutuksena suorittaminen

Voit suorittaa koulutuksen missä vain, milloin vain tai vaikka osissa muiden töiden lomassa. Koulutus suoritetaan kokonaan itseopiskeltavana verkkokoulutuksena. Verkkokoulutuksen suorittaminen ei edellytä lisäohjelmistojen asentamista tietokoneelle tai mobiililaitteelle. Voit suorittaa sen melkein millä laitteilla vain aina älypuhelimesta tietokoneisiin. Lisäksi tarvitset hyvin toimivan internet-yhteyden.

Nosturikortti-verkkokoulutuksen tyypillinen kesto on noin 4 tuntia ja se vastaa sisällöltään 8 tunnin luokkahuonekoulutusta. Jos tarvitset apua kurssin suorittamisessa, asiakaspalvelumme ja tekninen tiimimme on tukenasi.

Nosturikoulutuksen käytännön harjoitteet

Huomioithan, että työnantajan velvollisuutena on varmistaa myös nosturin turvallisen käytön riittävä käytännön osaaminen ennen käyttöluvan antamista. Nosturikortti-verkkokoulutus ei sisällä käytännössä tehtäviä harjoitteita, joten käytännön osaaminen on varmistettava muulla tavoin.

Tarjoamme neljä tehokasta ja vaatimustenmukaista tapaa toteuttaa nosturinkuljettajien käytännön harjoitteet, joiden avulla voidaan varmistaa riittävä turvallisen käytön käytännön osaaminen.

  • Nosturikortti verkkokoulutus + käytännön harjoitteet simulaattorissa
  • Nosturikortti verkkokoulutus + käytännön harjoitteet asiantuntijan vastaanottamana paikan päällä
  • Nosturikortti etäkoulutus kouluttajavetoisena webinaarina + käytännön harjoitteet asiantuntijan vastaanottamana paikan päällä
  • Nosturikortti lähikoulutuksena asiakkaan valitsemassa paikassa + käytännön harjoitteet asiantuntijan vastaanottamana paikan päällä

Asiantuntijamme auttavat valitsemaan parhaimman ja edullisimman vaihtoehdon nosturinkuljettajien kouluttamiseksi. Otathan rohkeasti yhteyttä.

Nosturin käyttäjäkoulutuksen tavoite ja hyödyt

Koulutuksen tavoite on parantaa valmiuksia nosturin turvalliseen hallintaan ja oikeaan ajotapaan. Ymmärrys nostotyöstä ja siihen liittyvistä vaaroista sekä tieto käyttäjän velvollisuuksista antavat pohjan nostotöiden turvalliseen suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Nosturikoulutus verkkokoulutuksena on yksi helpoimmista ja kustannustehokkaimmista tavoista parantaa turvallisuutta ja tuottavuutta sekä vähentää nostureiden kunnossapitokustannuksia.

Verkkokoulutuksen hyödyt koulutuksen tilanneelle yritykselle:

Tehokkuus: Verkkokoulutus antaa mahdollisuuden kouluttaa työntekijöitä tehokkaasti ilman suurta häiriötä normaalista työnteosta. Luokkahuonekoulutukseen verrattuna vältetään tuotannon keskeytyksiä, kun henkilöstön ei tarvitse olla samanaikaisesti koulutuksessa, eikä nosturilaitteisto ole varattuna koulutukseen, vaan käytännön harjoituksetkin  voidaan hoitaa simulaattorissa.

Säästöt: Verkkokoulutuksen avulla vältetään matka- ja majoituskustannukset, mikä tekee siitä kustannustehokkaan vaihtoehdon perinteiseen koulutukseen verrattuna. Lisäksi kustannustehokkuutta tuo koulutuksen ajoittuminen tuotannon kiireettömiin hetkiin.

Osaamisen varmentaminen ja vakioitu toteutus: Vakioidun verkkokoulutuksen avulla on helppo todentaa henkilöstölle koulutettu sisältö myös jälkikäteen. Samoin osaamisesta jää myöhemminkin todennettava jälki väli- ja loppukokeiden muodossa. Verkkokoulutuksen avulla voit todella todentaa annetun perehdytyksen sisällön ja laadun.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nosturikortti – verkkokoulutus”

Usein kysytyt kysymykset

Lainsäädäntö edellyttää, että työntekijällä on oltava riittävät valmiudet käyttää turvallisesti koneita ja laitteita. Nosturikortti -verkkokoulutus antaa hyvät perusvalmiudet radio-ohjatun teollisuusnosturin käyttäjälle. Nostotyöt luokitellaan vaarallisiin töihin, joissa tapahtuu vuosittain runsaasti vahinkoja ja läheltä piti -tilanteita. Yleisin syy vahinkoihin on puutteelliset tiedot ja taidot. Nosturikortti -koulutuksessa perehdytään turvalliseen nosturin käyttöön sekä oikeisiin työskentelytapoihin ja työmenetelmiin. Nosturionnettomuudet voivat aiheuttaa vakavia tapaturmia nosturin käyttäjille, muille työntekijöille ja jopa sivullisille. Henkilövahinkojen lisäksi nosturionnettomuudet aiheuttavat laitteiden rikkoutumisia ja hallitsemattomia seisonta-aikoja ja usein myös tuotannon keskeytyksiä. Asianmukaisella koulutuksella ja kuljettajan oikeaoppisella työtavalla onnettomuudet voidaan minimoida tai ehkäistä kokonaan. Työnantaja on velvollinen huolehtimaan, että käyttäjällä on riittävät taidot nosturien ja nostoapuvälineiden turvalliseen käyttämiseen. Näin ollen käyttäjän perehdytyksessä on huomioitava varsinainen työskentely-ympäristön sekä käytössä olevien nostureiden erityispiirteet. Ennen käyttöluvan antamista työnantajan on varmistettava myös käytännön osaaminen.

Nosturinkuljettajan työtä saavat Suomessa tehdä asianmukaisen ammattitutkinnon tai sen soveltuvan osan suorittaneet henkilöt sekä henkilöt, jotka ovat saaneet luvan työmaakohtaisen poikkeuslupahakemuksen kautta. Tutkintovaatimus koskee seuraavia nostureita:

  • ajoneuvonosturi, jonka nostokyky on yli 5 tonnia
  • torninosturi, jonka kuormamomentti on yli 25 tonnimetriä
  • kuormausnosturi, jonka kuormamomentti on yli 25 tonnimetriä ja joka on tarkoitettu pääasiassa muuhun käyttöön kuin ajoneuvon kuormaamiseen ja purkamiseen.

Koulutustukun nosturikortti ei siis vastaa näitä ammattitutkintoja. Ammattitutkintoa kuljettajaltaan edellyttävien nosturien lisäksi on kuitenkin vielä lukuisa joukko muita nostureita, joiden käyttöön perehdyttäminen tapahtuu koulutuksia järjestävien yritysten, kuten Koulutustukun, toimesta ja työpaikoilla.

  1. Kattava sisältö: Koulutuksemme kattaa kaikki tarvittavat tiedot ja taidot nosturin turvalliseen käyttöön. Opit tuntemaan nosturin toimintaperiaatteet, turvallisuusmääräykset ja turvalliset työskentelytavat.
  2. Vuorovaikutteinen ja aktivoiva toteutus: Monipuolinen ja interaktiivinen verkkokoulutuksemme sisältää videoita, harjoituksia ja muuta oppimista tehostavaa sisältöä. Näin opit helposti ja tehokkaasti.
  3. Huippuammattilaisten laatima kokonaisuus: Verkkokoulutuksemme koonneet kouluttajamme ovat alansa huippuammattilaisia, jotka jakavat kanssasi arvokkaan osaamisensa ja kokemuksensa nosturin käytöstä verkkokoulutuksen muodossa.
  4. Joustava toteutus: Voit opiskella omaan tahtiisi ja omien aikataulujesi mukaisesti. Enää sinun ei tarvitse sovittaa omia aikataulujasi perinteisten luokkakoulutusten aikataulujen mukaan, vaan voit ajoittaa opintosi siten, kun sinulle parhaiten sopii.
  5. Pätevyys ilman viivytyksiä: Suoritettuasi kurssin ja läpäistyäsi loppukokeen saat välittömästi todistuksen, joten voit osoittaa pätevyytesi heti kurssin päätyttyä. Lisäksi saat muovisen nosturikortin postitse muutaman viikon kuluessa kurssin suorituksen jälkeen.

Yksilöllinen oppiminen: Kurssin eteneminen omassa tahdissa antaa mahdollisuuden syventyä aiheeseen ja omaksua tietoa itselle sopivalla, parhaalla mahdollisella tavalla.

Tasalaatuisuus ja osaamisen varmentaminen: Verkkokoulutuksen sisältö on vakioitu, joten työnantaja pystyy varmistumaan siitä, että kaikki asiat on varmasti käyty läpi, ja osaaminen todennettu väli- ja loppukokeiden kautta.

Joustavuus ja mukavuus: Verkkokoulutus mahdollistaa kurssin suorittamisen omassa kodissa tai työpaikalla, mikä säästää aikaa, vaivaa sekä kustannuksia.

Sopii kiireistenkin aikataulujen lomaan: Kurssi voidaan sovittaa helposti muiden töiden lomaan, ja sen voi suorittaa vaikka osissa. Näin vältytään tuotannon keskeytyksiltä ja saadaan myös mahdolliset kiireettömämmät hetket työpäivästä hyödynnettyä.

× Whatsapp Avoinna 07:30 - 21:00 Avoinna SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday